Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Naložené vepřové plátky

fotka Naložené vepřové plátky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Naložené vepřové plátky:

4 plátky vepřové kýty  | 1/2 dl medu  | 1/2 dl sójové omáčky  | 2 lžíce cukru  | 1 stroužek česneku  | 1/2 lžičky mletého zázvoru  |  olej

Postup přípravy receptu Naložené vepřové plátky:

Plátky z vepřové kýty rozklepeme a naložíme do marinády z medu, sójové omáčky, cukru, prolisovaného česneku a zázvoru. Necháme v marinádě nejlépe do druhého dne. Pak je postupně opékáme na rozehřátém oleji na pánvi a během pečení ještě potíráme marinádou. Podáváme s vařenou rýží a s oblohou ze sterilované zeleniny.


Fotky receptu Naložené vepřové plátky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Naložené vepřové plátky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !