Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem

fotka Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem:

2 paprikové hermelíny  | 2 bylinkové hermelíny  | 2 hermelíny s pepřem  | 2 smetanové hermelíny  | 2 sáčky Pikanta nebo Labeta (složení je totéž, jen jiná firma)  | 1/2 sáčku koriandru  | 30 hořčičných semínek  | 10 kuliček nového koření  | 20 kuliček různobarevného pepře  | 10 ks hřebíčku  | 2 bobkové listy  | 1 lžička tymiánu  |  snítka rozmarýnu, máty, libečku a meduňky  |  sůl  |  cukr - dle chuti  | 250 ml octa navíc  |  rybíz  | 10 kuliček červeného hroznového vína  | 10 kuliček bílého hroznového vína

Postup přípravy receptu Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem:

Nálev: podle receptu vyrobím 2 nálevy ze sáčků Pikanta, nebo Labeta (složení je totéž, jen jiná firma), sama do něj přidám půlku sáčku koriandru, zhruba 30 hořčičných semínek, 10 kuliček nového koření, 20 kuliček různobarevného pepře, 10 ks hřebíčku, 2 bobkové listy, 1 lžičku tymiánu a přidám 250 ml octa - navíc oproti receptu, sůl, cukr dle chuti - jak to chutná vám. Svařím asi 5 min. a hlavně nechám vychladnout!!!!! Přidám 500 g červeného rybízu, asi 20 kuliček bílého a hroznového vína., snítku rozmarýnu, máty, meduňky, libečku. Hermelíny rozkrájíme na kostky, přidáme rybíz, ocet, a zalejeme nálevem - musí být studený!!! Zaděláme víčkem nebo celofánem atd. a necháme při pokojové teplotě rozležet - minimálně 14 dní (prý je skvělý po 3 nedělích - u nás to bohužel tak dlouho nikdy nevydrželo, obvykle po 10 dnech bere za své). Poznámka: pokud zbyde nálev, určitě nevylévat, nemá se na něm,co zkazit. A pokud si dáte práci s vrstvením sýrů, rybízu vína - navrch bylinky - vypadá to nádherně a jako dárek naprosto nemá chybu.


Fotky receptu Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Naložený hermelín s rybízem a hroznovým
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj