Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Kdy se slaví Halloween v roce 2017?Kdy se slaví Halloween v roce 2017? Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.10. 2017
Dnes má svátek Hedvika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Náplň na špenátovou pizzu se slaninou

fotka Náplň na špenátovou pizzu se slaninou
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Náplň na špenátovou pizzu se slaninou:

200 g čerstvého špenátu  | 2 str. česneku  | 100 g mozzarelly  |  sůl  |  pepř  |  olej oliv.  | 75 g sušeného boku /slaniny/

Postup přípravy receptu Náplň na špenátovou pizzu se slaninou:

Listy špenátu spařte horkou vodou a nechte okapat. Vymačkaný špenát promíchejte s prolisovaným česnekem a položte na těsto. Posypte na kousky nakrájenou slaninou a plátky mozzarelly. Osolte, opepřete a těsně před pečením lehce pokapejte olejem.


Fotky receptu Náplň na špenátovou pizzu se slaninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Náplň na špenátovou pizzu se slaninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !