Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Májová bowle

fotka Májová bowle
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Májová bowle:

3 l bílého vína  | 250 g cukru  | 3 chomáčky lehce ovadlé mařinky vonné  | 0,7 l růžového vína  | 1 láhev sektu

Postup přípravy receptu Májová bowle:

Do vhodné nádoby nalijeme 1 l lehkého bílého vína, přidáme cukr a mícháme tak dlouho, dokud se cukr uplně nerozpustí. Potom do vína zavěsíme lehce ovadlou mařinku vonnou uvázanou na kousku bílé niti, a to tak, aby v tekutině byly ponořeny jen květy. Mísu přikrajeme a uložíme na půl hodiny do chladničky. Poté byliny odstraníme a bowli připravíme k pití. Přidáme bílé víno z dalších dvou lahví a 0,7 l vína růžového. Nápoj ochutnáme. Ukáže-li se, že bowle není dostatečně sladká, přidáme přiměřené množství cukru do prázdné sklenky, zalijeme je hotovým nápojem, rozmícháme, počkáme, až se roztok zjasní, a pak jej nalijeme do bowle. Je-li bowle naopak přeslazená přidáme víno. Shledáme-li bowli chuťově dokonalou, dolijeme ji sektem a podáváme.


Fotky receptu Májová bowle:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Májová bowle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !