Český Slavík Mattoni 2014 zná své vítězeČeský Slavík Mattoni 2014 zná své vítěze Nová pohádka Tři bratři Nová pohádka Tři bratři Školní rok a prázdniny 2014/2015Školní rok a prázdniny 2014/2015 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Vánoce v kuchyni
Soutěžte s námi
o 300 skvělých výher
do startu zbývá
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2014
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Jak zdravě zhubnout? Nechte si vytvořit dietní plán – dietní jídelníček na hubnutí výživovými poradci centra Wellnessia.
Nabízíme lázeňské pobyty a wellness procedury pro vaši relaxaci.

Nastavená kaše v ph

fotka Nastavená kaše v ph
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Nastavená kaše v ph:

250 g krupek  | asi 5 větších brambor  | 2 lžíce másla  | 1 ks okurka  | dle chuti pepř  | 1 ks cibule  | trochu majoránky  | 2 stroužky česneku

Postup přípravy receptu Nastavená kaše v ph:

Na dno PH nasypeme krupky a zalijeme asi 1,5 cm vody. Oloupané brambory nakrájíme na plátky, šupinovitě je naskládáme na krupky, osolíme. Pomalím 2,5 - 3 h high, záleží na bramborách, některé jsou i dřív. Půl hoďky před koncem vypínáme hrnec a necháme dojít. Poté přidáme rozmačkaný česnek, koření, 2 lžíce másla a rozšťoucháme. Posypeme osmaženou cibulkou, omastíme a podáváme s okurkou, opečenou klobásou nebo uzeným.
Dobrou chuť

Fotky receptu Nastavená kaše v ph:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nastavená kaše v ph
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !