Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.07. 2015
Dnes má svátek Jan Hus
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nastavená kaše v ph

fotka Nastavená kaše v ph
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Nastavená kaše v ph:

250 g krupek  | asi 5 větších brambor  | 2 lžíce másla  | 1 ks okurka  | dle chuti pepř  | 1 ks cibule  | trochu majoránky  | 2 stroužky česneku

Postup přípravy receptu Nastavená kaše v ph:

Na dno PH nasypeme krupky a zalijeme asi 1,5 cm vody. Oloupané brambory nakrájíme na plátky, šupinovitě je naskládáme na krupky, osolíme. Pomalím 2,5 - 3 h high, záleží na bramborách, některé jsou i dřív. Půl hoďky před koncem vypínáme hrnec a necháme dojít. Poté přidáme rozmačkaný česnek, koření, 2 lžíce másla a rozšťoucháme. Posypeme osmaženou cibulkou, omastíme a podáváme s okurkou, opečenou klobásou nebo uzeným.
Dobrou chuť

Fotky receptu Nastavená kaše v ph:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nastavená kaše v ph
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !