Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Natřesený koláč

fotka Natřesený koláč
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Natřesený koláč:

500 g ve slupce uvařených brambor  | 5 větších jablek  | 200 g hrubé mouky  | 1 dl rozehřátého tuku  | 70 g pískového cukru  | 2 lžičky mleté skořice  |  tuk na vymazání formy  |  mouka na vysypání formy

Postup přípravy receptu Natřesený koláč:

Uvařené brambory oloupeme a nahrubo nastrouháme. Na vál prosyjeme mouku. Posypeme ji tenkou vrstvou brambor a opět posypeme moukou. Prsty lehce protřásáme, aby se nastrouhané brambory obalily moukou a rozdělily se na jednotlivé nudličky. Takto zpracujeme všechny brambory a mouku. Do vymazané a vysypané formy rozprostřeme větší část brambor, na ně položíme na plátky nakrouhaná jablka, posypeme cukrem, skořicí a zakryjeme zbylou částí brambor. Vrch koláče pokapeme tukem a pečeme v ttroubě vyhřáté na 190 °C 30-35 minut. Upečený koláč podáváme teplý nebo studený.


Fotky receptu Natřesený koláč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Natřesený koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !