Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.07. 2019
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nebe na jazyku

fotka Nebe na jazyku
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Nebe na jazyku:

500 g hladké mouky  | 200 g cukru  | 200 g másla  | 2 vejce  | 2 lžíce medu  | 2 lžíce sody  | 2 lžičky mléka  | 150 ml rumu  | Směs:  | 250 g ořechů  | 80 g cukru  | 3 lžíce medu  | 120 g másla  | Krém: svaříme  | 300 ml mléka  | 1,5 lžíce hladké mouky  | 1,5 lžíce solamylu  | 100 g cukru  | vmicháme 250 g másla  | 1 vanilkový cukr

Postup přípravy receptu Nebe na jazyku:

Suroviny na těsto zpracujeme dohladka, rozdělíme na půl a rozválíme. První placku upečeme (12 minut při 175 °C), na druhou naskládáme teplou směs opraženou na pánvi a také upečeme. První placku potřeme rumem a krémem, přložíme druhý plát. Necháme uležet do druhého dne.


Fotky receptu Nebe na jazyku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nebe na jazyku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !