Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nedělní řezy s jablky

fotka Nedělní řezy s jablky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Nedělní řezy s jablky:

500 g polohrubé mouky  | 200 g cukru krystal  | 200 g mléka  | 100 g oleje  | 2 ks vajec  | 1 ks prášku do pečiva  | 2 lžíce kakaa  | 4 ks středně velkých jablek  | 1 citrónová poleva

Postup přípravy receptu Nedělní řezy s jablky:

Mouku promíchanou s práškem do pečiva smícháme s cukrem. Přidáme mléko, olej, vejce, vmícháme oloupaná nastrouhaná jablka a dobře promícháme. Těsto rozdělíme na dvě poloviny, do jedné vmícháme kakao rozmíchané ve dvou lžících mléka. Na vymazaný, moukou vysypaný plech nalijeme nejprve tmavé těsto a potom opatrně světlé. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 40 minut, vychladlé těsto polijeme citrónovou polevou a po jejím zatuhnutí krájíme řezy.



Fotky receptu Nedělní řezy s jablky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nedělní řezy s jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka