1 lžíce olivového oleje
| 1 cibule, nakrájená
| 400 g konzerva pokrájených rajčat s bylinkami
| 1 - 2 stroužky česneku
| 100 ml rybího nebo zeleninového vývaru
| 300 g uzené makrely
| 50 g nasucho opražené strouhanky
| 25 g parmazánu, jemně nastrouhaného
| pepř
Postup přípravy receptu Nejrychlejší rybí koláč:
Rozpálíme gril (troubu) na nejvyšší teplotu. Ve velkém hrnci rozehřejeme olej a pomalu na něm smažíme cibuli asi 5 minut, aby změkla. Přidáme konzervovaná rajčata, prolisovaný česnek a vývar, přivedeme k varu a na mírném plameni necháme 5 minut probublávat. Opepříme. Uzenou makrelu natrháme do hrnce, zamícháme, pak směs nalijeme do nízké zapékací misky a zasypeme strouhankou i parmazánem. Grilujeme (pečeme) 5 minut, dokud koláč nebude bublat a nezezlátne.
Fotky receptu Nejrychlejší rybí koláč:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!