Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.03. 2019
Dnes má svátek Emanuel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nekynutý mazanec

fotka Nekynutý mazanec
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Nekynutý mazanec:

2 vejce  | dle chuti: citronovou kůru  | 500 g polohrubé mouky  | 100 g másla  | 1 prášek do pečiva  | 60 g cukru  | dle chuti: rozinky a mandle  | 1 špetku soli

Postup přípravy receptu Nekynutý mazanec:

Máslo utřeme s cukrem, přidáme vejce, strouhanou citronovou kůru, omyté rozinky, nasekané mandle, mouku s práškem do pečiva, sůl a dobře propracujeme těsto. Vytvarujeme z něj bochánek, uprostřed prořízneme křížek, dáme na plech a zvolna pečeme. Hotový mazanec pocukrujeme moučkovým cukrem.


Fotky receptu Nekynutý mazanec:

Nekynutý mazanec
Nekynutý mazanec
Nekynutý mazanec
Nekynutý mazanec
Nekynutý mazanec
Nekynutý mazanec
Nekynutý mazanec
Nekynutý mazanec
Fotky vložil: Vlamape,MichelePrg,hlouskova,Aksuna,Torta 
Hodnocení receptu Nekynutý mazanec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !