Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nepečený opilý hřbet

fotka Nepečený opilý hřbet
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Nepečený opilý hřbet:

1 šálek másla  |  cukr na vysypání  | 1 hrneček kakaa  | 1 hrneček cukru moučka  |  máslo na vymazání  | 4 lžičky rumu  | 1 hrneček mléka  | 2 bal. dětských piškotů

Postup přípravy receptu Nepečený opilý hřbet:

V rozpuštěném másle rozmícháme kakao, rum a cukr. Mléko ohřejeme.
Piškoty rozdrobíme nebo rozemeleme a zalijeme horkým mlékem. Hmotu promícháme a vmícháme do máslového krému. Krém necháme téměř vychladnout.
Formu na srnčí hřbet vymažeme a vysypeme krupicovým cukrem. Vlažný krém namačkáme do připravené formy a necháme jej v lednici ztuhnout do druhého dne.
Druhý den opilý hřbet vyklopíme, nakrájíme a můžeme servírovat.


Fotky receptu Nepečený opilý hřbet:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nepečený opilý hřbet
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !