Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 22.03. 2019
Dnes má svátek Leona
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nepečený opilý hřbet

fotka Nepečený opilý hřbet
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Nepečený opilý hřbet:

1 šálek másla  |  cukr na vysypání  | 1 hrneček kakaa  | 1 hrneček cukru moučka  |  máslo na vymazání  | 4 lžičky rumu  | 1 hrneček mléka  | 2 bal. dětských piškotů

Postup přípravy receptu Nepečený opilý hřbet:

V rozpuštěném másle rozmícháme kakao, rum a cukr. Mléko ohřejeme.
Piškoty rozdrobíme nebo rozemeleme a zalijeme horkým mlékem. Hmotu promícháme a vmícháme do máslového krému. Krém necháme téměř vychladnout.
Formu na srnčí hřbet vymažeme a vysypeme krupicovým cukrem. Vlažný krém namačkáme do připravené formy a necháme jej v lednici ztuhnout do druhého dne.
Druhý den opilý hřbet vyklopíme, nakrájíme a můžeme servírovat.


Fotky receptu Nepečený opilý hřbet:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nepečený opilý hřbet
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !