Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Netradiční boršč

fotka Netradiční boršč
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Netradiční boršč :

2 ks červené řepy  | čtvrt celeru  | 2 řapíky řapíkatého celeru  | 1 kostka hovězího vývaru  | 1 ks mrkev, petržel a rajče  | 150 g bílého zelí  | 1 ks malý rajský protlak  | 2 stroužky česneku  | 2 lžíce oleje  |  ocet dle chuti  | trocha soli, pepře, anýzu  | 2 ks bobkové listy

Postup přípravy receptu Netradiční boršč :

Do osolené vody dáme vařit nadrobno pokrájené zelí, na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu, na malé proužky nakrájené řapíky celeru a pokrájené rajče bez slupky. Přidáme koření a kostku hovězího vývaru. Zatím oloupeme řepu, nakrájíme ji na malé kostičky. Rozpálíme olej a řepu 5 minut restujeme. Potom ji přidáme do hrnce k ostatní zelenině a vše necháme vařit do změknutí asi 20 minut. Nakonec přidáme do polévky protlak, prolisovaný česnek a dochutíme ji solí a pepřem. Ještě necháme vše přejít varem a nakonec podle chuti boršč okyselíme octem asi 2-3 lžíce.


Fotky receptu Netradiční boršč :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Netradiční boršč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !