Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nikitin pekáček (zapečené mleté maso s brokolicí)

fotka Nikitin pekáček (zapečené mleté maso s brokolicí)
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Nikitin pekáček (zapečené mleté maso s brokolicí):

1/2 kg mletého vepřového masa  | 2 rohlíky  | 1 hrneček mléka  | 1 špetku soli a pepře  | 1 špetku tymiánu  | 1/2 lžičky muškátového ořechu  | 1 lžíce sádla  | 1 cibule  | 1 brokolice  | 2 lžíce hladké mouky  | 2 lžíce Ramy Culinesse  | 1/4 l vývaru  | 1/4 l Rama Cremefine ke šlehání  | 3 lžíce strouhaného sýra  | 3 vejce

Postup přípravy receptu Nikitin pekáček (zapečené mleté maso s brokolicí):

Mleté maso smícháme s rohlíky rozmočenými v mléce, ochutíme solí a kořením, vmícháme pokrájenou a na sádle osmahnutou cibulku a můžeme přidat i stroužek drceného česneku. Brokolici (lze nahradit květákem) povaříme, necháme okapat a rozdělíme na růžičky. Pekáček vymastíme, vložíme maso v tenké vrstvě, na povrch rozložíme zeleninu a zalijeme zapékací omáčkou. Tu si připravíme takto: na Ramě Culinesse osmahneme mouku, zalijeme ji vývarem (může být z kostky Knoroxu), a vaříme asi 10 minut. Stále mícháme. Pak přilijeme Ramu Cremefine, přidáme strouhaný sýr a ještě povaříme. Po krátkém zchlazení zašleháme vejce, muškátový ořech a podle potřeby přisolíme. Maso s brokolicí zalité omáčkou zapékáme v troubě 3/4 hodiny.




Fotky receptu Nikitin pekáček (zapečené mleté maso s brokolicí):

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nikitin pekáček (zapečené mleté maso s
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !