Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Jedeme na výlet
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.10. 2019
Dnes má svátek Michaela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Noblesní levné řezy

fotka Noblesní levné řezy
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Noblesní levné řezy :

Světlé těsto:  | 250 g polohrubé mouky  | 100 g cukru krupice  | 1 prášek do pečiva  | 1 vejce  | 250 ml mléka  | 5 lžic oleje  | Tmavé těsto:  | totéž + 2 lžíce kakaa  | Krém:  | 600 ml mléka  | 1 vanilkový cukr  | 3 lžíce cukru  | 2 vanilkové pudinky  | 400 g bílého jogurtu  | Želé:  | 450 ml tekutiny (šťáva z kompotu + voda)  | 1 vanilkový pudink  | 1 lžíce citrónového Tantu, popř. cukr na doslazení  |  marmeláda, hruškový kompot

Postup přípravy receptu Noblesní levné řezy :

Těsto: v míse řádně promícháme všechny sypké ingredience, poté přidáme tekutiny a vejce. Pečeme na klasickém velkém plechu vyloženém pečicím papírem při 200 °C cca 10 minut. Po vychladnutí bílý plát potřeme marmeládou (použila jsem broskvovo-hruškovou s karamelem z vlastních zdrojů), přiklopíme tmavým plátem.
Krém: uvaříme hustý pudink. Do vlažného pudinku vmícháme bílý jogurt pokojové teploty. Nalejem na korpus. Krém poklademe plátky kompotovaných hrušek (jsou lepší, protože jsou měkčí, než čerstvé ovoce).
Želé: uvaříme "vodový" pudink. Nalejeme na ovoce.

Před podáváním necháme vychladit v lednici, můžeme dozdobit šlehačkou a posypat strouhanou čokoládou. Tyto řezy vznikly z potřeby "zahnat mlsnou". Jsou hotové raz dva. Chutnaly a vypadají opravdu krásně.



Fotky receptu Noblesní levné řezy :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Noblesní levné řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Šperky