Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.06. 2019
Dnes má svátek Leoš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Noky s brynzou

fotka Noky s brynzou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Noky s brynzou:

300 g mouka polohrubá nebo hladká  | 200 ml mléko  | 1 ks vejce  | 200 g brynza  | 1 kelímek smetana zakysaná  | 150 g slanina nebo škvarky  |  sůl podle chuti

Postup přípravy receptu Noky s brynzou:

V míse smícháme mouku, vejce a mléko a připravíme si těsto na noky. Do slané vroucí vody vykrajujeme malou lžičkou kousky těsta nebo použijeme cedník s kulatými otvory /na chlupaté knedlíky/ a vaříme asi dvě minuty, dokud halušky nevyplavou na povrch. Cedníkem vybíráme uvařené halušky a rozdělíme na talíře.

V kastrolku si brynzu rozmícháme se smetanou, aby tekla, prohřejeme a nalijeme na halušky. Posypeme vyškvařenou slaninou včetně tekutého omastku. Ihned podáváme.




Fotky receptu Noky s brynzou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Noky s brynzou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !