Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2019
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nové brambory na paprice

fotka Nové brambory na paprice
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Nové brambory na paprice:

1 kg nových brambor  | 60 g másla  | 1 ks cibule  | 1/4 l smetany  | 20 g hladké mouky  |  mletá paprika  |  sůl  | 4 ks vejce uvařená natvrdo  |  kmín

Postup přípravy receptu Nové brambory na paprice:

Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na másle, sejmeme z plotýnky, vmícháme mletou papriku a ihned zalijeme trochou vody. Přidáme oloupané, na kostky pokrájené brambory, sůl, kmín a doplníme do poloviny vodou. Brambory dusíme na malém plaménku, až se voda vypaří a brabory téměř změknou. Zalijeme je smetanou rozmíchanou s moukou a solí a krátce povaříme. Podáváme s vejci uvařenými natvrdo.


Fotky receptu Nové brambory na paprice:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nové brambory na paprice
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !