Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Velký roční horoskop na rok 2018Velký roční horoskop na rok 2018 Je naše dítě zralé na vstup do školy?Je naše dítě zralé na vstup do školy?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.01. 2018
Dnes má svátek Drahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nové brambory s fazolkami a špekem

fotka Nové brambory s fazolkami a špekem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Nové brambory s fazolkami a špekem:

1 kg nové brambory  | 400 g zelené fazolky  | 100 g slanina  |  olivový olej  |  sůl

Postup přípravy receptu Nové brambory s fazolkami a špekem:

Omyté brambory uvaříme ve slané vodě. Fazolky vhodíme do vařící slané vody na 5 minut a scedíme. Plátky špeku krátce, asi 3 minuty, povaříme, položíme na kuchyňský papír a necháme vychladnout. Ještě teplé brambory oloupeme, vhodíme do pánve se zahřátým olejem a krátce osmahneme ze všech stran. Zmírníme plamen a přidáme fazolky zabalené do plátků špeku. Brambory upravíme na talíře, dosolíme a podáváme s fazolkami.


Fotky receptu Nové brambory s fazolkami a špekem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nové brambory s fazolkami a špekem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !