Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Novoroční řezy

fotka Novoroční řezy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Novoroční řezy:

500 g hladké mouky  | 1 lžička soli  |  1 lžička kypřícího prášku  |  250 g másla  | 5-6 lžic studené vody  | asi tak půl kostky rozpuštěné máslo  | asi tak 1 sklenička med  | 2 balení mletých ořechů - vlašské nebo lískové  | 250 g zakysané smetany  |  skořice

Postup přípravy receptu Novoroční řezy:

Mouku prosijeme s kypřícím práškem, přidáme sůl a na kostky pokrájené máslo. Zpracujeme do drobenky a poté postupně přidáváme vodu, dokud nám nevznikne těsto. Dáme do lednice na hodinu odležet. Z těsta vyválíme 4 pláty. Plech vymažeme silně máslem a položíme na něj první plát, který pokapeme máslem, polijeme medem a přidáme polovinu ořechů, položíme další plát, který pokapeme pokapeme zakysanou smetanou - spotřebujeme všechnu, další plát, na to směs másla, medu a zbytku ořechů. Dáme poslední plát, který posypeme skořicí a propícháme vidličkou. Pečeme cca 35 minut.


Fotky receptu Novoroční řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Novoroční řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !