Přebereme maliny. Opláchneme saláty, osušíme vytřepáním a listy natrháme na menší kousky. Pomeranče oloupeme i s bílou slupkou a z jednotlivých dílků opatrně vyřízneme dužinu. Maliny, saláty i pomeranče smícháme a upravíme na talíře. Na zálivku smícháme malinový sirup s citronovou šťávou v poměru 1:1, sůl, bílý pepř, přidáme 4 polévkové lžíce oleje a salát pokapeme. Játra omyjeme, osušíme a na zbylém oleji opékáme ze všech stran asi 5 minut. Pak je osolíme a opepříme. Toastový chléb nakrájíme na kostky a osmahneme na oleji. Hotová játra nakrájíme na plátky a společně s opečeným chlebem rozdělíme na salát.
Fotky receptu Obložená drůbeží játra:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!