Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obložený květák

fotka Obložený květák
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Obložený květák:

2 ks vejce  | 1 ks květák  | 1 lžíce mléko  | podle chuti: sůl  | podle potřeby: strouhanka a hladká mouka

Postup přípravy receptu Obložený květák:

Umytý očištěný květák uvaříme doměkka ve slané vodě. Vychladlé růžičky rozporcujeme.

Vejce rozšleháme s trochou hladké mouky a strouhanky, osolíme a touto směsí polijeme porce květáku.

Květák dáme na 10 minut zapéct do předehřáté trouby. Pokapeme mlékem a ještě 10 minut zapékáme.

Květák podáváme obložený zeleninou.



Fotky receptu Obložený květák:

Obložený květák
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Obložený květák
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !