Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Jedeme na výlet
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 23.10. 2019
Dnes má svátek Teodor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Obrácený jablečník

fotka Obrácený jablečník
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Obrácený jablečník:

1 kg jablek  | dle chuti: cukr a skořice  | 10 dkg mletých nebo sekaných ořechů  | 5 vajec  | 5 lžic cukru  | 1 vanilkový cukr  | 5 lžic polohrubé mouky  | 1 prášek do pečiva  | 1 čokoláda

Postup přípravy receptu Obrácený jablečník:

Náplň: z nastrouhaných jablek, cukru, skořice a ořechů. Těsto: utřete žloutky a cukr. Přidejte vanilkový cukr, mouku, prášek do pečiva a nakonec sníh z bílků. Na plech položte alobal. Vymažte ho silně máslem. Na něj rozložte jablečnou náplň a potom těsto. Pečte asi 20 min. dorůžova. Nechejte vychladnout, pak vyklopte z plechu a polijte čokoládou.



Fotky receptu Obrácený jablečník:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Obrácený jablečník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !