Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.06. 2019
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Obrácený jablečný dort

fotka Obrácený jablečný dort
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Obrácený jablečný dort:

500 g méně šťavnatých jablek  | 200 g celozrnné pšeničné mouky  | 150 g Hery  | 50 g medu  | 2 žloutky  | špetka soli  |  olej

Postup přípravy receptu Obrácený jablečný dort:

Z mouky, žloutků, Hery a soli vypracujeme těsto, které necháme asi hodinu odpočinout. Dno dortové formy vymažeme olejem a do formy rozložíme oloupaná nastrouhaná jablka, která pokapeme medem. Z těsta vyválíme kulatou placku podle dortové formy a položíme na jablka. Dort pečeme 60 minut při velmi mírné teplotě. Pak formu obrátíme dnem vzhůru a vyklopíme na síto, kde necháme vychladnout. Dort můžeme dětem podat teplý nebo studený.


Fotky receptu Obrácený jablečný dort:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Obrácený jablečný dort
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !