Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ohnivé masíčko

fotka Ohnivé masíčko
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Ohnivé masíčko :

600 g hovězí klišky  | trochu soli  | 2 cibule  |  sádlo  | 1 větší sklenice Moravanky  | podle chuti nové koření  | podle chuti sterilizované okurky  | podle chuti sterilizované papriky

Postup přípravy receptu Ohnivé masíčko :

Na tuku osmahneme cibuli a přidáme osolené maso nakrájené na nudličky.
Když se zatáhne, přidáme koření a podlejeme vodou, ale jen tak, aby bylo maso ponořené, neutopit.
V tlakovém hrnci dusíme asi 40 minut. Po této době přidáme scezenou zeleninu Moravanka (pozor na feferonky, někdo je nemusí snášet), podle potřeby přidáme ještě okurky a papriky, zeleniny by mělo báýt hodně. Dodusíme do měkka, přebytečná voda se musí vypařit.




Fotky receptu Ohnivé masíčko :

Ohnivé masíčko
Fotky vložil: Marci7 
Hodnocení receptu Ohnivé masíčko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !