Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Okoun na smetaně

fotka Okoun na smetaně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Okoun na smetaně :

1 kg okounů  | 1 cibule  | 2 dl bílého vína  | 50 g másla  | kelímek kysané smetany  | dle chuti citronová šťáva  | dle chuti petrželka  | dle chuti pepř  | dle chuti sůl

Postup přípravy receptu Okoun na smetaně :

Okouny očistíme, odřízneme hlavy, ploutve a ocasy, spaříme vařící vodou a stáhneme kůži. Rozdělíme je na porce, osolíme, posypeme jemně nakrájenou cibulí a petrželkou, zalijeme vínem a dusíme pod pokličkou, až změknou. Pak porce přeložíme na talíře. Do šťávy přidáme máslo a smetanu, ohřejeme téměř k varu, osolíme, sejmeme z plotny, ochutíme citronovou šťávou a podlijeme ryby. Podáváme s vařenými brambory.


Fotky receptu Okoun na smetaně :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Okoun na smetaně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !