Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Okouni na česneku

fotka Okouni na česneku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Okouni na česneku:

1 kg okounů  | 150 g Hery  | 1 citron  | 10 stroužků česneku  |  oříšek másla  |  sůl  |  petrželová nať

Postup přípravy receptu Okouni na česneku:

Očištěné a vykuchané okouny zbavíme hřbetních ploutví, dobře je opláchneme a osušíme. Na povrchu ryby osolíme, uvnitř je vymažeme částí česneku utřeného se solí a za stálého pokapávání rozpuštěným tukem je na roštu upečeme dozlatova. Na talíři okouny pokapeme šťávou z půlky citronu, přelijeme je zbytkem rozpuštěného tuku a česneku, přidáme oříšek másla a nakonec rybu ozdobíme kolečky z druhé půlky citronu a nasekanou petrželkou. Podáváme s hranolky a libovolným zeleninovým salátem.


Fotky receptu Okouni na česneku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Okouni na česneku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !