Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.07. 2019
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Olé buchta

fotka Olé buchta
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Olé buchta:

1 konzerva komtované ovoce  | 1 olé pudink  | 1 piškotový korpus  |  šlehačka

Postup přípravy receptu Olé buchta:

Je třeba mít v mrazáku upečený nízký korpus.

Do dózy na potraviny, která dobře těsní, vlijeme plechovku kompotu (420 g) a nasypeme olé pudink bez vaření. Krabičku uzavřeme a třepeme s ní tak dlouho, až hmota zhoustne. Tu pak vyklopíme na připravený korpus a rozetřeme. Podle chuti můžeme ozdobit šlehačkou a ihned podávat.

Kompot můžeme použít jakýkoliv, jen ananas není vhodný. Můžeme použít i zamrazené ovoce, to pak doplníme do 3 dl vhodným džusem.


Fotky receptu Olé buchta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Olé buchta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !