Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Olé buchta

fotka Olé buchta
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Olé buchta:

1 konzerva komtované ovoce  | 1 olé pudink  | 1 piškotový korpus  |  šlehačka

Postup přípravy receptu Olé buchta:

Je třeba mít v mrazáku upečený nízký korpus.

Do dózy na potraviny, která dobře těsní, vlijeme plechovku kompotu (420 g) a nasypeme olé pudink bez vaření. Krabičku uzavřeme a třepeme s ní tak dlouho, až hmota zhoustne. Tu pak vyklopíme na připravený korpus a rozetřeme. Podle chuti můžeme ozdobit šlehačkou a ihned podávat.

Kompot můžeme použít jakýkoliv, jen ananas není vhodný. Můžeme použít i zamrazené ovoce, to pak doplníme do 3 dl vhodným džusem.


Fotky receptu Olé buchta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Olé buchta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !