Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.08. 2018
Dnes má svátek Helena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Olomoucký těstovinový nákyp

fotka Olomoucký těstovinový nákyp
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Olomoucký těstovinový nákyp:

70 g bezvaječných těstovin  | 50 g Olomouckých tvarůžků  | 1 trojhránek taveného sýra  | dle chuti: bazalka (nebo oblíbené koření),sůl

Postup přípravy receptu Olomoucký těstovinový nákyp:

Těstoviny uvaříme al dente a scedíme. Dáme je do zapékací nebo ohnivzdorné misky a pokrájíme na ně tvarůžky a tavený sýr. okořeníme dle chuti bazalkou popřípadně ještě přisolíme. Můžeme přidat i kečup nebo čerstvá rajčata. Vše promícháme a dáme do mikrovlnky (Crisp - cca 5-7 min.). Vyndáme až jsou tvarůžky zcela rozteklé v těstovinách.
Rychle sníme!
Jedna velká nevýhoda je, že s ochlazováním se tvarůžky začnou lepit, takže doporučuji použít zapékací misku, která se dobře myje.



Fotky receptu Olomoucký těstovinový nákyp:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Olomoucký těstovinový nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !