Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rajčatová omáčka na těstoviny

Rajčatová omáčka na těstoviny
12. 05. 2007 Omáčky +++++++___
Příprava receptu Rajčatová omáčka na těstoviny: Omytá rajčata spaříme vařící vodou, oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nakrájíme najemno, česnek prolisujeme. V kastrolku rozehřejeme olivový olej, přidáme cibuli …více»

Zázvorová indická omáčka

Zázvorová indická omáčka
12. 05. 2007 Omáčky +++++-____
Příprava receptu Zázvorová indická omáčka: Čerstvá rajčata omyjeme, spaříme horkou vodou, oloupeme a rozmačkáme na kaši. Konzervovaná rajčata rozmačkáme i se šťávou. Hrášek scedíme, necháme okapat, přidáme k rajčatům a dochutíme zázvorem …více»

Máslová omáčka

Máslová omáčka
12. 05. 2007 Omáčky ++++-_____
Příprava receptu Máslová omáčka: Vodu svaříme s kostkou drůbežího bujónu, odstavíme a přimícháme smetanu. V kastrolku si připravíme z poloviny másla a hladké mouky světlou jíšku a za stálého míchání postupně zaléváme vývarem se smetanou  …více»

Hnědá omáčka

Hnědá omáčka
12. 05. 2007 Omáčky +++++-____
Příprava receptu Hnědá omáčka: Vodu svaříme s kostkou bujónu a hotový vývar necháme vychladnout. Mezitím si ze dvou lžíc másla a hladké mouky připravíme v kastrolku tmavou jíšku, kterou zředíme za stálého míchání studeným  …více»

Bešamelová omáčka

Bešamelová omáčka
12. 05. 2007 Omáčky +++++_____
Příprava receptu Bešamelová omáčka: Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Mléko v hrnku ohřejeme. V kastrolku rozpustíme máslo, přidáme nakrájenou cibuli a krátce osmahneme. Zpěněnou cibuli zaprášíme moukou a za stálého míchání připravíme světlou  …více»
 

Smetanová omáčka s česnekem

Smetanová omáčka s česnekem
6. 05. 2007 Omáčky +++++_____
Příprava receptu Smetanová omáčka s česnekem: Do kysané smetany zašleháme smetanu na šlehání a přidáme sůl, pepř, cukr, sekanou pažitku a důkladně promícháme. Nakonec vmícháme utřený česnek a omáčku necháme asi 30 minut odležet v chladničce, aby se  …více»

Tmavá omáčka se šalotkou

Tmavá omáčka se šalotkou
6. 05. 2007 Omáčky +++++_____
Příprava receptu Tmavá omáčka se šalotkou: Z másla a mouky usmažíme tmavou jíšku, zředíme mlékem a za stálého míchání rozvaříme na hustou omáčku. Do ní vmícháme sójovou omáčku a po vychladnutí přidáme cibuli nakrájenou na tenká kolečka  …více»

Tomatová omáčka s chilli papričkami

Tomatová omáčka s chilli papričkami
6. 05. 2007 Omáčky ++++++____
Příprava receptu Tomatová omáčka s chilli papričkami: Smetanu smícháme s protlakem, přidáme rozlámané sušené nebo jemně nasekané čerstvé chilli papričky a zahřejeme téměř k varu. Necháme vychladnout, osolíme a dochutíme cukrem. Dobře vychladíme  …více»

Pikantní hořčicová omáčka

Pikantní hořčicová omáčka
6. 05. 2007 Omáčky ++++++____
Příprava receptu Pikantní hořčicová omáčka: Z másla a mouky připravíme světlou jíšku. Po částech přilijeme mléko a rozvaříme na hustou omáčku. Necháme částečně vychladnout a vmícháme hořčici. Nakonec přimícháme nasekanou petrželku a necháme vychladit …více»

Lehká tatarská omáčka z kysané smetany

Lehká tatarská omáčka z kysané smetany
6. 05. 2007 Omáčky ++++-_____
Příprava receptu Lehká tatarská omáčka z kysané smetany: Do smetany přidáme sůl, cukr, pepř a jemně nasekanou nebo nastrouhanou cibuli. Promícháme a dochutíme citrónovou šťávou. Necháme asi hodinu odležet v chladničce. Tatarskou omáčku podáváme ke grilovaným  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !