Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žampiónová omáčka

fotka Žampiónová omáčka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Žampiónová omáčka:

800 ml voda  | 1 ks hovězí bujón  | 100 g žampióny  | 1 ks cibule  | 150 ml sladká smetana  | 70 g hladká mouka  | 60 g máslo  |  sůl, pepř  |  citrónová šťáva  |  petrželka

Postup přípravy receptu Žampiónová omáčka:

Svaříme vodu s bujónem a vývar necháme vychladnout. Žampióny oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Oloupanou cibuli nakrájíme najemno. Mouku rozmícháme v troše vychladlého vývaru. V kastrolku zahřejeme máslo, přidáme cibuli a krátce zpěníme. Přidáme nakrájené žmapióny, osmahneme, zalijeme vývarem a na mírném ohni pod pokličkou podusíme doměkka. Pak přivedeme k varu, zahustíme rozkvedlanou moukou a za stálého míchání krátce povaříme. Omáčku odstavíme, zalijeme smetanou, osolíme a opepříme, dochutíme citrónovou šťávou a přidáme nasekanou petrželku. Žampiónovou omáčku podáváme s rýží.


Fotky receptu Žampiónová omáčka:

Žampiónová omáčka
Žampiónová omáčka
Žampiónová omáčka
Žampiónová omáčka
Žampiónová omáčka
Fotky vložil: neri,hanina51,Anicka59,Nandiči 
Hodnocení receptu Žampiónová omáčka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !