Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žampionová omáčka se zakysanou smetanou

fotka Žampionová omáčka se zakysanou smetanou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Žampionová omáčka se zakysanou smetanou:

1 cibule  | 3 lžíce másla  | 250 g čerstvých žampionů  | 2 lžíce hladké mouky  | asi 500 ml vývaru nebo vody  | špetka soli  | 150-200 g zakysané smetany

Postup přípravy receptu Žampionová omáčka se zakysanou smetanou:

Nakrájenou cibuli zpěníme na lžíci másla, přidáme plátky žampionů a dusíme doměkka. Ze zbývajícího másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vývarem nebo vodou a vaříme 20 minut. Osolíme, přidáme podušené houby, zakysanou smetanu a necháme přejít varem. Omáčku podáváme s vařenými vejci nebo hovězím masem a bramborami.


Fotky receptu Žampionová omáčka se zakysanou smetanou:

Žampionová omáčka se zakysanou smetanou
Žampionová omáčka se zakysanou smetanou
Žampionová omáčka se zakysanou smetanou
Žampionová omáčka se zakysanou smetanou
Žampionová omáčka se zakysanou smetanou
Fotky vložil: Marci7,hanina51,neri,Anicka59 
Hodnocení receptu Žampionová omáčka se zakysanou smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !