Vložil: | Mati17 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Opavské vepřové závitky:
4 vepřové řízky
| 3 lžíce sádla
| 4 stroužky česneku
| 1 lžíce hladké mouky
| sůl
| pepř
| voda na podlití
Postup přípravy receptu Opavské vepřové závitky:
Omyté a osušené řízky z obou stran naklepeme a potřeme směsí soli, pepře a utřeného česneku. Pak je pevně stočíme do závitků, ty rukou stlačíme naplocho a znovu lehce naklepeme z obou stran. Pak je obalíme v hladké mouce a na rozpáleném sádle prudce opečeme. Nepatrně podlijeme vodou a krátce podusíme doměkka. Podáváme s bramborovou kaší.
Fotky receptu Opavské vepřové závitky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!