Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Opékaný telecí brzlík

fotka Opékaný telecí brzlík
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Opékaný telecí brzlík :

500 g telecího brzlíku  |  hladká mouka  |  sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Opékaný telecí brzlík :

Opláchnutý brzlík vložíme do vařící osolené vody, přivedeme k varu, povaříme 2-3 minuty, pak jej přeložíme do studené vody a necháme vychladnout a ztuhnout. Před přípravou brzlík pokrájíme na plátky, osolíme, poprášíme moukou a opečeme po obou stranách na oleji. Při podávání jej můžeme doplnit sázenými vejci, opečenými plátky šunky, dušenými houbami apod. Vhodná příloha jsou vařené brambory.


Fotky receptu Opékaný telecí brzlík :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Opékaný telecí brzlík
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !