Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Opilé šnečí ragú

fotka Opilé šnečí ragú
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Opilé šnečí ragú:

400 g mražených nebo konzervovaných šneků  | 150 g řapíkatého celeru  | 150 g červené a zelené papriky  | 0,5 l červeného vína  | 4 žampióny  | 2 lžíce dijonské hořčice  | 3 lžíce rajského protlaku  | 3 lžíce olivového oleje  |  sůl, mletý bílý pepř

Postup přípravy receptu Opilé šnečí ragú:

Na olivovém oleji zpěníme nasekanou nať z celeru, přidáme šneky a podusíme. Když se nám tekutina odpaří zarestujeme dijonskou hořčici, přidáme na větší kostky nakrájené papriky, celer (asi na dvoucentimetrové kousky) a půlky žampiónů. Vše opět zarestujeme, přidáme protlak, osolíme, opepříme, zalijeme částí vína a dusíme. Při dušení doléváme zbytek červeného vína. Před dohotovením dbáme na to, aby se odpařila čast tekutiny a ragú mělo zahoustlou konzistenci. Dosolíme a podáváme posypané sekanou kudrnkou.


Fotky receptu Opilé šnečí ragú:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Opilé šnečí ragú
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !