Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Opražený kombu-kondiment

fotka Opražený kombu-kondiment
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Opražený kombu-kondiment:

1 proužek Kombu

Postup přípravy receptu Opražený kombu-kondiment:

1) Kombu v mokrém šátku pečlivě očistit od možných částeček špíny nebo bílého prášku.

2) Opražit ve středně teplé troubě (190°C) 7-10 min., až je křupavý.

3) V suribachi nebo hmoždíři rozbít na prášek.

4) Po zchlazení uložit do uzavíratelné sklenice a šetrně používat jako koření na obilná jídla.

Poznámka: Tento kondiment je velmi bohatý na minerály a může být použit místo obvyklých slaných stolních koření.

Varianta: Prášek Kombu smíchat s opraženými mletými sezamskými semeny, slunečnicovými nebo dýňovými semeny.


Fotky receptu Opražený kombu-kondiment:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Opražený kombu-kondiment
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc