Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.06. 2019
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ořechovec

fotka Ořechovec
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Ořechovec:

2 žloutky  | 250g moučkového cukru  | 250g hladké mouky  | 250g mletých ořechů  | 1/2 hrnku oleje  | 1/2 hrnku mléka  | 1 prášek do pečiva  |  sníh ze 2 bílků  |  rybízová marmeláda na pomazání  | 300g moučkového cukru  | 3 lžíce vroucího mléka  | 3 lžíce citronové šťávy

Postup přípravy receptu Ořechovec:

Cukr smícháme se žloutky, přidáme olej, ořechy, prášek do pečiva, mouku, mléko a nakonec vmícháme sníh z bílků.
Těsto nalijeme na vymazaný plech a pečeme cca 40 minut v předehřáté troubě.
Vychladlý moučník potřeme marmeládou a polijeme citronovou polevou, kterou vytvoříme smícháním horkého mléka, citronové šťávy a 300g cukru.


Fotky receptu Ořechovec:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ořechovec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !