Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.06. 2019
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Oříškové preclíky

fotka Oříškové preclíky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Oříškové preclíky:

370 g hladké mouky  | 210 g máslo  | 90 g práškového cukru  | 1 balíček vanilkového cukru  | 3 vejce  | oříšky na posypání

Postup přípravy receptu Oříškové preclíky:

V mouce rozdrobíme máslo, přidáme cukr, vanilkový cukr, vejce a vypracujeme hladké těsto. Necháme je 1 hodinu v chladu odpočinout. Těsto vyválíme do tvaru válce a krájíme z něho menší kousky. Z každého kousku těsta vyválíme dlouhý proužek a svineme jej do tvaru preclíku. Preclíky uložíme na plech, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme praženými oříšky. Preclíky pečeme ve vyhřáté troubě do růžova a ještě teplé posypeme vanilkovým cukrem.


Fotky receptu Oříškové preclíky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Oříškové preclíky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !