Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Oříškové závitky

fotka Oříškové závitky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 19

Použité suroviny receptu Oříškové závitky:

200 g hl. mouky  | 160 g másla  | 2 žloutky  | 2 lžíce smetany  | náplň  | 100 g mletých ořechů  | 80 g cukru moučka  | 2 bílky  | 1 lžíce rumu

Postup přípravy receptu Oříškové závitky:

Necháme změknout máslo a poté ho promícháme s hladkou mouku a vaječnými žloutky. Vypracujeme hladké těsto. Necháme odpočinout v chladu. Náplň připravíme tak, že v misce promícháme ořechy, cukr, rum a vaječné bílky, důkladně rozmícháme a necháme odpočinout. Z připraveného těsta vyválíme placku, ze které vykrajujeme čtverečky o velikosti asi 4x4 centimetry, na ně dáme náplň a zabalíme. Závitky položíme na tukem vymazaný plech a v troubě rozehřáté na 160°C pečeme 7 minut. Lze je konzumovat hned po zhotovení.


Fotky receptu Oříškové závitky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Oříškové závitky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles