Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Domácí škvarky

fotka Domácí škvarky
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 85 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 25

Použité suroviny receptu Domácí škvarky:

sůl  |  mletý kmín  | 0,5 - 1 dl vody  | 2 kg vepř. sádla

Postup přípravy receptu Domácí škvarky:

Sádlo zbavené kůže nakrájíme na 1 až 2 cm kostky. Vložíme je do hrnce, podlijeme vodou a škvaříme tak dlouho, až zezlátnou. Pokud je chceme zlatavější, necháváme je déle.

Obsah hrnce slijeme přes husté síto a tím oddělíme škvarky od sádla. Sádlo nalijeme nejlépe do porcelánové misky a necháme ztuhnout. Můžeme ho kromě mazání na chleba využít při vaření a pečení.

Škvarky důkladně vymačkáme, aby v nich nezůstalo mnoho sádla.

Vymačkané škvarky rozložíme na plech, posolíme, pokmínujeme, promícháme a necháme vychladnout.

Studené škvarky jsou křupavé, voňavé a moc dobré.


Fotky receptu Domácí škvarky:

Domácí škvarky
Domácí škvarky
Domácí škvarky
Domácí škvarky
Domácí škvarky
Domácí škvarky
Domácí škvarky
Domácí škvarky
Domácí škvarky
Domácí škvarky
Fotky vložil: jessynka,kozaroza,martikam,BADAČA,tvackova1 
Hodnocení receptu Domácí škvarky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !