Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Frijoles refritos

fotka Frijoles refritos
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Frijoles refritos:

450 g černých nebo vlašských fazolí  | 7 hrnků vody  | 1/4 lžičky pomletého římského kmínu  | špetka kayenského pepře  | 2 stroužky utřeného česneku  | 4 + 4 lžíce sádla  | 1/2 velké cibule nadrobno nakrájené  | 1 lžička soli

Postup přípravy receptu Frijoles refritos:

Přebrat fazole, vložit do vody a nechat je přes noc nabobtnat. Odstranit všechny fazole co plavou nahoře a slít vodu. Přidat 7 hrnků čerstvé vody, koření a česnek. Vařit po 1 hodinu. Přidat ostatní ingredience a vařit další hodinu na velice pomalém ohni, až jsou fazole měkké, ale ještě drží pohromadě. Slít vodu a uschovat ji. (Délka doby varu se bude trochu lišit podle druhu použitých fazolí.) Na velké pánvi rozehřát tuk, přidat fazole a trochu tekutiny. Dobře fazole rozšťouchat, osolit je a vařit je tak dlouho, až se z nich stane hustá pasta.


Fotky receptu Frijoles refritos:

Frijoles refritos
Frijoles refritos
Fotky vložil: MichelePrg 
Hodnocení receptu Frijoles refritos
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !