Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Osvěžující tvarohový zákusek se skořicí

fotka Osvěžující tvarohový zákusek se skořicí
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Osvěžující tvarohový zákusek se skořicí:

750 g tvarohu  | 200 g moučkového cukru  | 1 balení vanilkového cukru  | 4 vejce  | 4 lžíce dětské krupice  | 125 g změklé Rama Créme Bonjour kostka  | 3 kelímky Rama Cremefine zakysaný krém  | 2 lžíce moučkového cukru  | 2 balení skořicového cukru

Postup přípravy receptu Osvěžující tvarohový zákusek se skořicí:

Vymícháme těsto ze všech surovin kromě zakysaného krému, 2 lžic cukru a skořicového cukru. Směs nalijeme na tukem vymazaný a kokosem vysypaný plech s vyšším okrajem a pečeme na 180°C asi 40 minut. Upečený moučník necháme vychladnout, poté na něj nalijeme zakysaný krém, do které jsme zamíchali 2 lžíce cukru. Nakonec posypeme skořicovým cukrem. Řezy se podávají vychlazené!


Fotky receptu Osvěžující tvarohový zákusek se skořicí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Osvěžující tvarohový zákusek se skořicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !