Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ovesné pracny se slunečnicí

fotka Ovesné pracny se slunečnicí
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Ovesné pracny se slunečnicí :

1 ks vejce  | ½ lžičky skořice  | 120 g loupaných slunečnicových semen  | 150 g rostlinného másla  | 20 g kakaa  | 150 g jemných ovesných vloček  | 250 g polohrubé mouky  | 100 g přírodního cukru  |  moučkový cukr na posypání

Postup přípravy receptu Ovesné pracny se slunečnicí :

Jemné ovesné vločky spolu se slunečnicovými semínky lehce opražíme na teflonové pánvi a necháme je vychladnout. Potom tuto směs rozdrtíme v mixéru a přidáme do misky, kde již máme odváženou polohrubou mouku, cukr, kakao a skořici. Přidáme rostlinné máslo, vejce a případně zředíme trochou vody. Zpracujeme v těsto a necháme ho v chladnu odpočinout asi půl hodiny. Potom jím plníme formičky a pečeme v troubě předehřáté na 160 stupňů. Hotové ovesné pracny se slunečnicí ještě zatepla opatrně vyklápíme a lehce je poprášíme moučkovým cukrem.



Fotky receptu Ovesné pracny se slunečnicí :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ovesné pracny se slunečnicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !