100 g zeleného hroznového vína
| 100 g červeného hroznového vína
| 1 jablko
| 200 g mangového kompotu s nálevem
| 200 g bílého jogurtu
| 100 g kukuřičných lupínků
Postup přípravy receptu Ovoce ve sklenici:
Hroznové víno opereme pod studenou tekoucí vodou, necháme na sítu, nebo utěrce okapat a kuličky přepůlíme. Jablko omyjeme, rozkrojíme a odstraníme jádřinec. Pak jablko nakrájíme na menší kousky. Všechno nakrájené ovoce rozdělíme do sklenic, přidáme kompotované mango a zlehka promícháme. Ovoce zalijeme šťávou z mangového kompotu, dáme do ledničky a necháme krátce vychladnout. Na ovoce ve sklenici navršíme bílý jogurt a nahoře ho posypeme kukuřičnými lupínky. Možno přidat i strouhané oříšky nebo čokoládu.
Fotky receptu Ovoce ve sklenici:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!