Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.06. 2019
Dnes má svátek Leoš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ovocná buchta se skořicí

fotka Ovocná buchta se skořicí
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Ovocná buchta se skořicí:

2 hrnky výběrové mouky  | 1 hrnek cukru  | 1/2 kostky Hery  | 1 vejce  | 1 hrnek mléka  | 1/2 prášku do pečiva  | dle chuti: nějaké ovoce  | dle chuti: skořicový cukr nebo skořice s cukrem  | 1 vanilkový cukr

Postup přípravy receptu Ovocná buchta se skořicí:

Uděláme těsto, které posypeme před pečením jakýmkoliv ovocem, jak kdo má rád já to ráda dělám z jablek a hrušek. Nakonec posypeme skořicovým a vanilkovým cukrem. Pečeme asi 30 minut, ale pozor každá trouba peče jinak, zkuste doprostřed buchty zabodnout párátko, pokud je suché, buchta je hotová. Po upečení posypeme moučkovým cukrem.



Fotky receptu Ovocná buchta se skořicí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ovocná buchta se skořicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !