Vložil: | Gabrielkas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 18 |
|
|
Použité suroviny receptu Ovocný rosol s jogurtem :
400 g rybízu, malin, ostružin
| 1 citrón
| 80 g cukru krupice
| 6 plátků želatiny
| 2 dl vody
| 4 cl malinové pálenky
| 150 g bílého jogurtu
| 4 ks hřebíčku
| 1 celá skořice
| 2 dl rybízového sirupu
Postup přípravy receptu Ovocný rosol s jogurtem :
Bobulové ovoce opereme, několik kousků odložíme na ozdobu. Namočíme želatinu do studené vody. Odkrojíme kůru z vypraného citrónu, zbytek rozkrájíme, vložíme do sirupu spolu s hřebíčkem a skořicí a svaříme vše s cukrem. Přecedíme na ovoce, přilijeme pálenku, namočenou želatinu, prohřejeme, ochutnáme a vlijeme do formiček nebo tvořítek a necháme vychladit. Na talíři zdobíme ovocem a jogurtem.
Fotky receptu Ovocný rosol s jogurtem :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!