Použité suroviny receptu Palačinky s podmáslím a estragonem:
250 ml podmáslí
| 1 polévková lžíce medu
| 3 vrchovaté polévkové lžíce hladké mouky
| 1 vejce
| sůl
| olej na smažení
| pár snítek čerstvého estragonu
Postup přípravy receptu Palačinky s podmáslím a estragonem:
Podmáslí vymíchejte s medem a vložte do něj snítky estragonu. Nádobu se směsí dejte na 8 hodin do chladničky. Pak snítky estragonu vyjměte a z podmáslí vytvořte přidáním vejce a mouky palačinkové těsto. Těsto podle potřeby buď rozřeďte trochou mléka nebo zahustěte další moukou. Trochu osolte.
Na pánev nalijte trochu oleje, tvořte palačinky a smažte po obou stranách přibližně 3 minuty do zlatova. Hotovo!