Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pan bagnat

fotka Pan bagnat
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Pan bagnat:

1 křupavá veka nebo bageta  | 4 lžíce olivového oleje  | lžíce octa, nejlépe bílého vinného  | 2 stroužky česneku, rozdrcené nebo jemně nasekané  |  sůl a pepř na dochucení  | 500 g zralých rajčat, nejlépe na větvičce  | lžíci kaparů  | 2-3 lžíce černých oliv bez pecek  | 8-10 ančoviček (u vegetariánské verze je vynechejte)  | hrst bazalkových listů

Postup přípravy receptu Pan bagnat:

1. Chléb podélně rozpulte, trochu vydlabejte a půlky vydatně pokapejte olivovým olejem. Spodní část pokapejte octem a posypte česnekem. Obě strany osolte a opepřete.
2. Rajčata posekejte nahrubo a rozložte je na spodní polovinu spolu s kapary a olivami. Poklaďte ančovičkami a lístky bazalky. Vše lehce stlačte.
3. Náplň překryjte druhou částí bagety; klidně na ni silněji přitlačte.
4. Pevně obalte fólií či pergamenovým papírem a zatižte alespoň na půl hodiny. Pan bagnat snese bez újmy až čtyřhodinovou zátěž (v chladu).
5. Chléb rozbalte a nakrájejte ostrým nožem na silné plátky.


Fotky receptu Pan bagnat:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pan bagnat
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !