Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 22.09. 2018
Dnes má svátek Darina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pandoro

fotka Pandoro
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pandoro:

1. část:  | 2 lžíce vlažné vody  | 1 žloutek  | 6 g cukru  | 50 g polohrubé mouky  | 12 g čerstvého droždí  | 2. část:  | 30 ml vody  | 1 lžíce citronové šťávy  | 1 lžíce rumu  | 2 žloutky  | 200 g polohrubé mouky  | 15 g tuku  |  aroma - pomeranč, vanilka, citron  | 3.část:  | 2 žloutky  | 1 vejce  | 15 g tuku  | 30 ml vody  | 250 g polohrubé mouky, 40 g cukru, 1 vanilkový cukr, citronová kůra, špetka soli

Postup přípravy receptu Pandoro:

Do pekárny nejprve vložíme 1. část surovin. Zapneme program "Těsto" a pak přidáme 2. část surovin. Zapneme opět program "Těsto" a pak přidáme 3. část surovin.

Po posledním ukončení programu Těsto prohníst na vále, vytvarovat bochánek a ten dát do formy a nejlépe přes noc v chladnu nechat kynout. Pak upečeme a po vychladnutí hustě pocukrujeme moučkovým cukrem s vanilkou.

Program na přípravu kynutého těsta nechte projet vždy (u každé části) až dokonce, tedy i s kynutím!!! Dobu nezkracujte - sice si práci usnadníte a ušetříte čas, ale projeví se to na chuti a nadýchanosti!!! Program budete pouštět celkem 3x. Vzhledem k tomu, že u nás pravou formu na pandoro jen těžko seženete, můžete s klidem použít formu na bábovku.

Pečeme v předehřáté troubě na 190°C cca 35-40 minut.
Po upečení nechte zchladnout a teprve pak vyklopte (když se vyklápí ještě horké může se celé zhroutit).
Před podáváním pocukrujte.


Fotky receptu Pandoro:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pandoro
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !