Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Kdy se slaví Halloween v roce 2017?Kdy se slaví Halloween v roce 2017? Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.10. 2017
Dnes má svátek Hedvika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pandoro

fotka Pandoro
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pandoro:

1. část:  | 2 lžíce vlažné vody  | 1 žloutek  | 6 g cukru  | 50 g polohrubé mouky  | 12 g čerstvého droždí  | 2. část:  | 30 ml vody  | 1 lžíce citronové šťávy  | 1 lžíce rumu  | 2 žloutky  | 200 g polohrubé mouky  | 15 g tuku  |  aroma - pomeranč, vanilka, citron  | 3.část:  | 2 žloutky  | 1 vejce  | 15 g tuku  | 30 ml vody  | 250 g polohrubé mouky, 40 g cukru, 1 vanilkový cukr, citronová kůra, špetka soli

Postup přípravy receptu Pandoro:

Do pekárny nejprve vložíme 1. část surovin. Zapneme program "Těsto" a pak přidáme 2. část surovin. Zapneme opět program "Těsto" a pak přidáme 3. část surovin.

Po posledním ukončení programu Těsto prohníst na vále, vytvarovat bochánek a ten dát do formy a nejlépe přes noc v chladnu nechat kynout. Pak upečeme a po vychladnutí hustě pocukrujeme moučkovým cukrem s vanilkou.

Program na přípravu kynutého těsta nechte projet vždy (u každé části) až dokonce, tedy i s kynutím!!! Dobu nezkracujte - sice si práci usnadníte a ušetříte čas, ale projeví se to na chuti a nadýchanosti!!! Program budete pouštět celkem 3x. Vzhledem k tomu, že u nás pravou formu na pandoro jen těžko seženete, můžete s klidem použít formu na bábovku.

Pečeme v předehřáté troubě na 190°C cca 35-40 minut.
Po upečení nechte zchladnout a teprve pak vyklopte (když se vyklápí ještě horké může se celé zhroutit).
Před podáváním pocukrujte.


Fotky receptu Pandoro:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pandoro
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Šperky