Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Panenka s bylinkovým přelivem

fotka Panenka s bylinkovým přelivem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Panenka s bylinkovým přelivem:

600 g vepřové panenky  | 4 lžíce olivového oleje  | 4 špetky sušené bazalky  | 4 rajčata  | 4 lžíce bazalkového pesta  | 6 dl smetany  | špetka pepře  | špetka soli  | š steakového koření

Postup přípravy receptu Panenka s bylinkovým přelivem:

Plátky panenky jemně nakepeme, posypeme steakovým kořením, osolíme a opepříme. Omyté rajče nakrájíme na silnější kolečka a zaprášíme sušenou bazalkou. Maso orestujeme dozlatova, pak je vyjmeme a do výpeku přidáme okořeněná rajčata. Krátce opečeme a vyjmeme. Do šťávy přilijeme smetanu a bazalkové pesto, promícháme, osolíme a povaříme. Na talíři střídavě pokládáme maso a rajčata a vše přelijeme smetanovou omáčkou. Podáváme s bramborem nebo rýží.


Fotky receptu Panenka s bylinkovým přelivem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Panenka s bylinkovým přelivem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !