Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.04. 2018
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Panenka v bylinkovém závoji

fotka Panenka v bylinkovém závoji
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Panenka v bylinkovém závoji:

dle chuti: mletý černý pepř a sůl  | 20 g máslo  | 500 g špagety  | 600 g vepřová panenka  | 300 g Florentská omáčka  | dle chuti: bylinky  | 50 g vlašské ořechy

Postup přípravy receptu Panenka v bylinkovém závoji:

Vepřovou panenku podle potřeby očistíme, osolíme, opepříme a prudce opečeme na rozpáleném tuku ze všech stran. Na mírném ohni dopékáme ještě 15 minut. Pak maso vyndáme z pánve a necháme v alobalu odpočinout. Těsně před podáváním nakrájíme naso na plátky.

Uvaříme špagety v dostatečném množství osolené vody.

Bylinky a ořechy nasekáme na robno. V mikrovlnné troubě (lze i na mírném ohni) ohřejeme florentskou omáčku.

Podáváme špagety spolu s krájeným masem a omáčkou, kterou posypeme ořechy a celé zdobíme bylinkami.



Fotky receptu Panenka v bylinkovém závoji:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Panenka v bylinkovém závoji
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !